top of page

Couple's Support Group

Public·13 members
Miles Kelly
Miles Kelly

Sve Ok


Rolex - Crni um (feat. Mc Guarana)"Jos jednom prica krece pravo iz pocetkau opasnosti su svi u Srbiji bez izuzetkai gledam od zivota svoga hocu nesto brate vremena je malo zato deluj vesto..."
sve ok


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinourl.com%2F2uhSIi&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2akhTLWYz2igCoSkt8SI_jOgnjen Opacic Oggie - Ostacu ovde"I nekad pitas se da li ima smisla to sto pricas ti bi da prikrijes, al' uvek isti izraz lica nocima budim se, bude me kosmari trudim se da sva ta sranja r..."


Hrvatsko društvo, više od mnogih razvijenih europskih kojima pripadamo, obilježava nesrazmjer između pozitivnog uvjerenja u vezi osobne budućnosti i izrazito negativnih misli vezanih uz ono što očekuje Hrvatsku. U istraživanju kojeg smo u Institutuza društvena istraživanja proveli u svibnju 2022. godine 79,9% učenika 3. razreda srednjih škola, od njih gotovo 9000 koji su sudjelovali u istraživanju, na pitanje kakvu budućnost očekuje za sebe u sljedećih 20 godina daje pozitivan odgovor. Radi se o izrazito važnom nalazu jer je osobni optimizam jedan od preduvjeta ostvarivanja pozitivnih životnih ishoda u zreloj životnoj dobi, ali i osnova konstruktivnog djelovanja u zajednici.


Osnovni razlozi ove diskrepancije između osobnog i društvenog nalaze se u ponašanju političkih struktura koje vode Hrvatsku. I u ovoj je godini nastavljena izrazito niska razina komunikacije u javnoj sferi onih koji bi svojim djelovanjem morali diktirati pozitivan ritam cijelom društvu. Vješto shvaćajući postulate vremena u kojem djeluju, političari međusobna vrijeđanja koriste kao dimnu bombu koja prekriva ključne hrvatske teme.


Godina pred nama nosi brojne izazove, prije svega geopolitičke, ali i one koje se odnose na kronično zapuštene društvene podsustave zdravstva, odgoja i obrazovanja, kulture i socijalne skrbi. U situaciji globalnih nestabilnosti bilo bi od iznimne važnosti natjerati političare na minimum suradnje. Povijest ukazuje da su u takvim vremenima nastradala ona društva kod kojih su u ključnim trenucima bili 'zatvoreni' komunikacijski kanali. Također bilo bi ključno 'prisiliti' ih da se od narativa 'prošlosti' koji im toliko koristi, napokon započnu iskrenu priču o budućnosti Hrvatske.


Ivan Pešić vratio se na reprezentativna vrata nakon pet godina. On nije senzacija, on je već bio tu, ali dosad nije dobio pravu priliku, niti se uspio nametnuti. Igre u Brestu u Bjelorusiji promijenile su stvar i on je danas oslonac.


- Naša je dobra, ja se nadam i da će biti bolja, ali u toj brzini katkad se obrana ne stigne ni postaviti, a sve je već gotovo. Jako, jako puno ovisi o vratarima, a, eto, nadam se da ćemo mi biti pravi.


- Bit će jako naporno. Za nas je igranje u elitnoj skupini novost, a tu protiv nikoga nismo favoriti. U SEHA ligi jesmo, no, tu isto nema protivnika od kojeg se ne može izgubiti posebno u gostima ako igraš loše.


- Dosta je novih, meni i Čerepenjku je na poziciju došao Crnogorac Mijatović. Došao je Prodanović na desno krilo, došli su neki domaći igrači, došao je Ostrouško iz Zaporožja umjesto Kamišika koji je imao nesreću na putovanju u Maleziji, gdje ga je udario automobil i polomio mu nogu, križne, sve... Ta SEHA liga stvarno je top ove sezone s Veszpremom, Zagrebom, Vardarom, Slovencima, nama... Bit će zanimljivo.


Uglavnom, vrlo cudno ponasanje.. Nisam jos imao vremena malo debugirati, pustio sam tocku "da dodje do sebe". Vidjet cu sutra kakvo je stanje, ali evo opisano, vrlo cudno, nisam tako sta dozivio do sad.. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page